Societat

Alicia Rey, nova presidenta del col·legi d’infermeria

Van votar el 15,20% de les 3.531 infermeres

Els resultats entre les dues llistes van ser molt ajustats

Alicia Rey presidirà el Col·legi Oficial d’Infermers/eres de Girona els pròxims quatre anys després d’haver guanyat les darreres eleccions, que s’han fet durant dos dies per sistema electrònic. Alicia Rey, que va encapçalar la llista Som Infermers, ha guanyat a la candidatura Com Tu 2018, encapçalada per Engràcia Soler, per 73 vots de diferència. En total, en aquestes eleccions han participat el 15,20% de les 3.531 infermeres col·legiades amb dret a vot. El darrer any que van haver-hi votacions en aquest col·legi, el 2010, hi va haver 565 vots. La llista de Rey ha aconseguit 297 vots i la de Soler, 224. La presidenta sortint, Carme Puigvert, va destacar la implicació de les dues candidatures en aquestes eleccions i també que els resultats finals haguessin estat tan ajustats.

Rey, que és supervisora de la unitat de diàlisi de la Fundació Salut Empordà i que havia estat tresorera de la junta de govern en aquest darrer mandat, va expressar ahir la seva satisfacció per haver sortit elegida. “S’han fet moltes coses ben fetes i volem donar continuïtat a la gestió”, va manifestar després de conèixer-se els resultats. Rey va indicar que vol aprofitar el foc nou que integrarà l’equip de govern per posar en marxa projectes que engresquin el col·lectiu i els facin sentir el col·legi “com si fos casa seva”. La nova presidenta substituirà en el càrrec Carme Puigvert, que ha estat al capdavant d’aquest col·legi els darrers dotze anys i que va decidir de no presentar-se a la reelecció perquè és a prop de la jubilació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia