Societat

Mor ofegada una dona de 50 anys de Santa Coloma de Gramenet quan feia barranquisme a Osca

Els equips de rescat també van practicar diversos salvaments de dos catalans més accidentats en diferents punts del Pirineu d’Osca

Una veïna de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) de 50 anys ha mort ofegada mentre practicava el descens esportiu de barrancs al riu Vero, al Parc Natural de la Serra de Guara (Osca).

Segons informa la Guàrdia Civil, la veu d’alerta va ser donada cap a les 19.50 hores d’aquest dimarts a través d’una trucada en la qual s’informava que la barranquista s’havia ofegat en el segon caos de roques del Vero, al terme municipal d’Alquézar.

Els especialistes, desplaçats en l’helicòpter de la Guàrdia Civil amb base a Osca, van localitzar a la zona del succés la dona, la mort de la qual va ser certificada pel metge del servei d’emergències del 061 que els acompanyava.

El cos de la dona va ser evacuada amb helicòpter al dipòsit de la capital altaragonesa, en espera de ser-li practicada l’autòpsia.

D’altra banda, cap a les 13.00 hores d’aquest dimarts la Guàrdia Civil va rescatar tres joves que van caure per un pendent d’uns trenta metres a la zona de la Bretxa de Rotllan, a l’entorn del Parc Nacional d’Ordesa, en intentar creuar una gelera sense grampons ni piolet.

Els ferits, un veí de Terrassa (Vallès Occidental) de 32 anys, una danesa de 26, i un suec de 33, van patir ferides de diversa consideració en copejar-se contra unes roques .

Segons sembla, dos dels joves van relliscar en la gelera i el tercer va caure al costat d’ells en intentar baixar fins on eren per prestar-los auxili.

A més, cap a les 12.50 hores d’ahir va ser rescatat un veí de Barcelona que es va fracturar una cama en lliscar per un tobogan natural al barranc del riu Formiga, al Pirineu d’Osca, i picar contra una roca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona