Societat

Colau demana a Grande-Marlaska que ampliï el termini perquè les víctimes del 17-A sol·licitin indemnitzacions

L’alcaldessa assegura que moltes víctimes podrien quedar excloses a causa de la “complexitat del procés” si no es perllonga el període

Aquest acaba el dia que es compleix un any dels fets

L’alcaldessa de Barcelona Ada Colau ha demanat aquest dimarts per carta al ministre de l’Interior Fernando Grande-Marlaska que ampliï el termini perquè les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 d’agost passat sol·licitin indemnitzacions, un període que finalitza el dia en què es complirà el primer aniversari dels fets. La petició de la batllessa apunta que la complexitat del procés i la falta d’informació podria causar que moltes víctimes quedin excloses, “tal com ja va passar desgraciadament després de l’atemptat d’Hipercor fa 30 anys”. “Moltes (víctimes) ens han manifestat la seva preocupació per no arribar a temps i ens han expressat la necessitat d’allargar el termini administratiu per facilitar l’accés a les ajudes que els corresponen”, diu la missiva, a la qual ha tingut accés l’ACN.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia