Societat

Es comencen a pintar les noves places de zona blava a Salt

L’Ajuntament de Salt farà diverses sessions informatives el 19 de juliol a la sala de plens per resoldre els dubtes que puguin tenir els veïns respecte a la implantació de la nova zona verda. A les reunions, hi assistirà l’alcalde, Jordi Viñas, i el regidor de Mobilitat, Toni Vidal. Hi haurà 625 places de zona blava a la vila, on ara n’hi ha 416. I, alhora, se’n planegen 658 de zona verda: una modalitat que fins ara no existeix al municipi. Les noves zones verdes es pintaran la segona quinzena de juliol i les noves places de zona blava s’estan pintant aquesta setmana. Totes entraran en funcionament el proper 6 d’agost.

Les places de zona verda són d’ús preferent per als residents i estan situades al costat de grans equipaments i serveis per facilitar l’aparcament dels veïns i veïnes. Les zones blaves se situen en espais comercials per facilitar la mobilitat dels vehicles en benefici del comerç. L’Ajuntament farà una campanya porta a porta difonent un díptic on s’especifica com funcionarà el servei. El cost dels diferents abonaments per a una persona empadronada a Salt serà de 20 euros anuals, 10 trimestrals, 5 mensuals o 0,25 cèntims per dia complet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia