Societat

La Mobile World Capital renova programes i patrons

L’entitat impulsa un nou fòrum mundial dedicat als reptes i possibilitats que la societat digital del futur plantejarà als ciutadans

La Generalitat torna a tenir veu en les reunions després del 155

La Fundació Mobile World Capital Barcelona va concretar ahir, en la reunió del seu patronat, impulsar un nou projecte que, aprofitant l’atractiu del Congrés Mundial de Mòbils, permeti aplegar especialistes de renom en un nou fòrum mundial per debatre els grans reptes que planteja la tecnologia des del punt de vista social. S’anomenarà Digital Future Society i encara té molts aspectes per definir, entre aquests les dates, però sí que té clar que neix com “una proposta d’apoderament ciutadà per impulsar el progrés social a través de l’economia digital”, segons paraules dels organitzadors.

El patronat, clarament focalitzat també a convertir Barcelona en un dels eixos vertebradors de la nova tecnologia 5G, va donar llum verd al projecte en una reunió amb moltes cares noves, ja que va suposar el retorn dels representants del govern després de la intervenció de la Generalitat i, al mateix temps, l’entrada dels representants del nou govern socialista de l’Estat espanyol. La Fundació, de la qual també formen part l’Ajuntament de Barcelona, Fira de Barcelona i la GSMA, organitzadora del Mobile, espera que aquest nou esdeveniment trobi “solucions concretes per a la gent”, de manera que “no es deixi ningú enrere”, segons va indicar el secretari d’estat d’agenda digital, Francisco Polo. La primera edició se celebraria el 2019, en principi sense coincidir amb el Mobile World Congress, i seria la cirereta a la feina que un nou observatori sobre l’impacte social de l’economia digital faria durant tot l’any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva