Societat

La MWCapital busca emprenedors en l’àmbit de ciutats connectades

La Fundació Mobile World Capital Barcelona ha obert el període de recepció de candidatures per al programa d’acceleració The Collider, que busca “potenciar el desenvolupament de projectes amb aquelles tecnologies que tindran més impacte en la indústria i en la vida de les persones”, segons el seu director, Òscar Sala. 

La segona edició del certamen se centrarà en el camp de les ciutats connectades i intel·ligents, i s’articularà al voltant de quatre grans blocs: utilitats, indústria 4.0, salut i mobilitat. 

Els resultats més visibles de la primera edició del projecte The Collider es van presentar i destaquen pel naixement de quatre empreses emergents de l’àmbit tecnològic centrades en els àmbits de la salut, la logística i la protecció d’arxius i de la propietat intel·lectual.  Un pressupost de 50.000 euros i la possibilitat d’utilitzar les instal·lacions i els recursos de la fundació han permès tirar endavant projectes com RheoDx, que aspira a crear un dispositiu portàtil per detectar malalties amb una gota de sang i que desenvolupa amb la col·laboració d’instituts mèdics de primera fila del país.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia