Societat

Salt es promociona amb els valors de ciutat i gent

Es vol projectar a fora amb conceptes com ara cultura, natura i associacionisme

Salt es vol projectar a fora destacant totes les potencialitats de la ciutat i de la seva gent. En un acte ahir al matí a l’auditori de la Factoria Cultural Coma Cros es va presentar la nova marca de promoció de la ciutat, amb la presència de les entitats i les associacions de Salt. L’alcalde, Jordi Viñas, va subratllar que la marca Salt es viu, viuSalt.cat vol reforçar i donar a conèixer “totes les potencialitats de la ciutat i de la seva gent, des del punt de vista comercial, de natura, d’associacionisme, esport i coneixement”.

Una S de sis traços

La nova marca la formen sis traços que dibuixen una S amb voluntat de generar un gran dinamisme per representar la vida al municipi. Cadascun d’aquests sis traços explica els valors de Salt com a ciutat i de la gent que hi viu: “Natura, cultura, esport, associacionisme, coneixement i fires.” L’Ajuntament destaca que “els sis braços d’aquesta gran S acaben en un mateix punt d’unió i la suma d’ells és l’essència del que és Salt”.

Els colors que s’han triat són els tons verds i blaus per representar tota la diversitat i riquesa de Salt amb les Deveses, el riu Ter i la indústria tèxtil que es va formar gràcies al riu i que ha estat un element dinamitzador de la ciutat.

Web més intuïtiu

La nova marca unifica també tota la comunicació institucional i un nou web, www.salt.cat , que es converteix en el punt de partida per accedir d’una forma àgil i ràpida als tres grans eixos de comunicació de Salt: viusalt.cat , viladesalt.cat i infosalt.cat . El regidor de Promoció, Àlex Barceló, va destacar que la nova estructura de webs de Salt vol “facilitar l’accés a la informació d’una forma àgil i molt intuïtiva a través de nous continguts”. Així, a www.viusalt.cat s’hi inclou una gran agenda i es mantenen els continguts i la informació com a vila universitària, d’oci i lleure i entorn natural. El web www.viladesalt.cat esdevé el web principal d’informació ciutadana i de serveis. S’ha redissenyat per facilitar l’accés als webs dels serveis de la ciutat. www.infosalt.cat és el nou portal informatiu amb tota l’actualitat municipal, amb notícies de format multimèdia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva