Societat

La Fundació Noguera farà la producció ecològica d’Aliments Onyar

L’entitat ocupa deu persones amb discapacitat en aquesta línia d’activitat, sobretot pasta fresca i pizza

La Fundació Ramon Noguera ha assumit la producció d’aliments ecològics –principalment pasta fresca i pizza– de la marca Aliments Onyar, que es venen en botigues especialitzades. En aquesta nova línia d’activitat, l’entitat està ocupant laborament deu persones amb discapacitat. Tenint en compte que l’alimentació ecològica és un sector en expansió, l’entitat preveu fer millores amb la finalitat de créixer i assolir la creació de nous llocs de treball. La línia de productes, que estan etiquetats amb la marca Aliments Onyar, va ser una iniciativa de la Fundació Onyar La Selva, que el 2017 va integrar-se dins del Grup Fundació Ramon Noguera.

El projecte de producció ecològica, de proximitat i de qualitat, es va presentar ahir al vespre als jardins del restaurant Rosaleda, a la Devesa de Girona, en el marc de la III Trobada d’Amics de la Fundació. L’acte va reunir persones vinculades amb el Grup Fundació Ramon Noguera, que col·laboren amb els projectes de l’entitat donant suport econòmic. També es va poder fer un tast dels productes i es va donar a conèixer el nou logotip d’Aliments Onyar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia