Societat

societat

La Roca Village es vesteix d’estiu i s’omple d’art, música i tallers

Una temporada més, la Roca Village aprofita el temps estival per redefinir el seu espai i, més enllà de la moda, omplir-lo d’art, música, tallers i ofertes gastronòmiques variades. Durant els mesos de juliol, agost i setembre, El Villa posa en marxa Nuskito Art Space i Summer Lounge, dos espais avantguardistes i creatius. El primer ha estat creat per l’artista multidisciplinari Jordi Gispert Pi, que ha ideat una instal·lació que evoca un paisatge marí, amb un personatge, Nuskito, que convida a entrar en tot un món de jocs de llums i ombres, i de sensacions sonores. L’artista ha fet servir un material tèxtil de camuflatge freqüent en ambients militars i de caça amb la voluntat de donar aquest efecte d’arquitectura efímera. S’han manipulat més de 500 metres quadrats d’aquest teixit combinat amb 500 metres lineals de costura.

Aquest espai, juntament amb el Summer Longe, constitueixen un escenari únic que es va inaugura dijous amb una entrevista a la model Clara Mas. La següent entrevista serà el dimarts 24 de juliol amb el dissenyador Ze García. Però més enllà de les entrevistes, l’espai acollirà diferents activitats de música en viu, però també activitats artístiques diverses, workshops i moltes altres sorpreses que encara no han estat desvelades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia