Societat

Una dona morta i 13 ferits en un tiroteig a Toronto, en què també ha mort l’autor dels fets

Un home ha entrat en diversos restaurants de la ciutat i ha disparat amb una pistola als clients

La policia investiga les causes del succés

Almenys una persona ha mort i 13 més han quedat ferides en un tiroteig registrat aquesta nit en diversos restaurants de Toronto. També ha mort l’autor dels trets, segons informa la policia local.

“Catorze víctimes han rebut tret amb una arma de foc. Una dona adulta ha mort”, ha indicat la policia des del perfi l de Twitter, en citar el cap de la policia local Mark Saunders, que es troba al lloc dels fets.

La policia també ha indicat que hi ha una noia ferida crítica i que el “sospitós està mort” i que no està inclòs en les 14 víctimes.

La unitat d’homicidis està investigant els fets, que s’ha produït poc després de les 22h de la nit d’aquest diumenge hora local en un restaurant a l’Avinguda Danforth, al barri de Riverdale de Toronto, la ciutat més gran del Canadà.

Una veïna ha pogut gravar en vídeo el moment en què l’atacant ha tret l’arma just abans d’entrar al restaurant. Se’l veu sol caminant a l’esquerra de la imatge. El vídeo ha estat difós a Twittter pel fotoperiodista de The Globe and Mail.

Una altra usuària de Twitter també ha enregistrat els trets al restaurant.

El comandant adjunt d’Emergències, Shawn Staff, havia assenyalat prèviament al diari The Globe and Mail que “diverses persones presenten ferides de gran gravetat sense oferir una xifra exacte.

Els testimonis explique que havien escoltat prop d’una vintena de tret i que ràpidament s’ha desplaçat a la zona un gran dispositiu mèdic i de seguretat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.