Societat

L’alcaldessa de Vic anuncia una querella per delicte d’odi

Anna Erra ha explicat que l’autor de l’atropellament de creus a la plaça tindria algun problema psicològic i que no sap si està afiliat a alguna formació política

Segons la Guàrdia Urbana, tot i que el presumpte autor –un veí de Vic de 51 anys- s’ha personat aquest dilluns al matí davant la policia, no ha volgut declarar.

L’alcaldessa de Vic, Anna Erra ha explica a Catalunya Ràdio que “”el que més ens preocupava és la conducció temerària. Ens querellarem també per delicte d’odi perquè era un acte en solidaritat als presos polítics”, fent referència als fets on un conductor va entrar a gran velocitat a la plaça per destruir les creus grogues platades en un acte reivindicatiu per la llibertat dels presos polítics.

Erra ha dit també que ““sembla que el conductor és el propietari del cotxe, té algun problema psicològic i no sabem si està afiliat a alguna formació.”

Segons la Guàrdia Urbana, tot i que el presumpte autor –un veí de Vic de 51 anys- s’ha personat aquest dilluns al matí davant la policia, no ha volgut declarar.

La Guàrdia Urbana de Vic l’havia citat a declarar el presumpte autor d’haver arrasat part de les 2.500 creus grogues que s’havien plantat a la Plaça Major de Vic per reivindicar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats. Aquest mateix diumenge, l’home va ser localitzat per la Guàrdia Urbana i se li va lliurar la citació per presentar-se a declarar. A través de les xarxes socials, l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, va condemnar els fets i va agrair a la informació que van aportar alguns dels testimonis dels fets que han servit per poder localitzar el presumpte autor. Aquest dilluns es donaran més detalls dels fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia