Societat

Projecte cultural i artístic a Sarrià per a infants de 4 a 7 anys

L’Ajuntament de Sarrià de Ter, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Gironès, posarà en marxa el pròxim curs escolar un nou projecte cultural i artístic titulat Màgic Art. La iniciativa oferirà un espai on els infants d’entre 4 i 7 anys puguin experimentar diferents disciplines artístiques com ara la música, les arts plàstiques, les arts escèniques i la dansa.

Segons va informar l’Ajuntament, el projecte adopta una metodologia basada en centres d’interès i facilita l’experimentació de les diverses vessants artístiques a través del joc i el moviment. El programa d’activitats va a càrrec d’un equip de professionals especialitzats en les arts i en l’àmbit pedagògic, que treballen de manera interdisciplinària utilitzant el joc com a element principal i com a eina motivacional d’aprenentatge.

Crear nous públics

El projecte vol crear nous públics per la cultura i fomentar la participació cultural i artística des d’edats inicials. Així, Màgic Art vol ser un espai perquè els infants descobreixin, coneguin i potenciïn les seves habilitats artístiques de manera que els resulti com un tast de les diferents disciplines artístiques.

El programa d’activitats començarà a l’octubre i s’acabarà el juny de l’any vinent. Màgic Art es durà a terme a l’edifici Rafel Masó del carrer Major de Sarrià. El període de matriculacions s’ha iniciat aques agost i les inscripcions es poden fer en línia a la pàgina web www.ecam.cat .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia