Societat

Les cuines surten diumenge als carrers del Barri Vell de Girona

De les 7 de la tarda a les 12 de la nit, els establiments oferiran tastets i degustacions

Les cuines dels establiments del Barri Vell de Girona tornaran a sortir diumenge al carrer. De les 7 de la tarda a les 12 de la nit, organitzat per l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona i Estrella Damm, establiments del Barri Vell oferiran tastets de cuina i degustacions de cervesa i vi a l’aire lliure. A més, la festa gastronòmica, que enguany arriba a la seva desena edició, inclourà l’actuació en directe de diferents grups musicals, entre els quals destaquen Duet Fènix, Blanc & Negre i Indigo Experience.

El president de l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, Josep Carreras, afirma que “tot és a punt perquè la mostra d’enguany torni a ser un èxit d’assistència, gràcies a la varietat i la qualitat dels establiments i a un espai únic i singular”. Així mateix, destaca que aquesta edició “pot esdevenir el pla perfecte per a tots aquells aficionats al futbol que vulguin anar havent sopat a gaudir de l’important partit que enfrontarà al Girona FC i el Reial Madrid”. De la seva banda, Jordi Laball, del departament de comunicació i relacions externes de Damm, assegura que tant el Cuina al carrer com les iniciatives d’aquest tipus en les quals Damm col·labora “amplien les propostes gastrolúdiques de Girona”, i hi afegeix que “són clau per donar a conèixer l’oferta gastronòmica de la ciutat”.

La iniciativa Cuina al carrer va néixer fa deu anys impulsada per l’Associació de Comerciants de la Cort Reial, i fa dues edicions que està gestionada per l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona i Estrella Damm. En la novena edició van participar 25 establiments de la zona, que van servir plats de menjar de tot tipus. La jornada va superar xifres del 2016 i es van superar els 15.000 tastets servits. La Cuina al Carrer és “una festa a l’abast dels gironins perquè puguin gaudir de l’experiència gastronòmica que ofereix l’emblemàtic centre històric de la ciutat”, assegura Josep Carreras.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.