Societat

El White Summer consolida el públic a Pals i obrirà mercats

El festival tanca la setena edició assolint els objectius i es prepara per exportar el concepte a altres països i a la xarxa

El festival White Summer va clausurar ahir a la nit la setena edició al recinte del Mas Gelabert, a les Serres de Pals, on, en espera de tancar els balanços finals de públic i activitat, la responsable de màrqueting, Sara Adroer, va destacar que han aconseguit consolidar les xifres d’assistents de l’any passat, quan van assolir els 140.000 visitants. Per Adroer, “és una bona notícia en vista de la reducció d’ocupació hotelera” en diverses destinacions de la Costa Brava i l’àrea d’influència, i va avançar el projecte d’estendre l’experiència a altres destinacions exteriors, a més de l’estrena de la Wstore, una botiga efímera que tindrà continuïtat a internet com a aparador dels nombrosos artesans i marques amb presència en expositors del recinte.

Un recital de Ramon Mirabet va posar el punt final a una agenda que ha superat les 200 activitats, actuacions i espectacles, a banda de l’oferta gastronòmica i comercial que s’ofereix a l’interior del market durant les tres setmanes llargues que ha obert al públic. Entre les novetats d’enguany, la racionalització de l’espai, estructurat a l’entorn d’un eix principal d’itinerari més recte, ha estat ben rebuda pels assistents, segons Adroer.

Solidaritat i infants

La programació s’ha completat amb iniciatives per als infants, com ara l’espai Super Kids, cogestionat per l’Obra Social La Caixa i la Fundació Ramon Noguera, amb activitats com ara la producció musical, tallers d’argila i espectacles per fomentar l’aprenentatge de la llengua anglesa. I la col·laboració entre les dues entitats i els organitzadors ha anat més enllà, amb el dia de la solidaritat celebrat dijous –1 euro de cada entrada es destinava a les accions i projectes de la fundació per garantir els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual– i l’actuació per a infants d’El Pot Petit. El propòsit, com en cada jornada, conciliar una oferta amb activitats que satisfacin tots els públics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Oncolliga celebra aquest diumenge una nova masterclass de ioga benèfica

girona
SOCIETAT

Desconvocada la vaga a presons després de tancar un acord amb Justícia

Barcelona
BLANES

El consistori desencalla la construcció d’un hotel al Passeig de S’Abanell

BLANES
societat

Detingut ‘in fraganti’ un home acusat de vuit robatoris amb força en vehicles

blanes
Núria Escarpanter
Alcaldessa de Llançà (Junts)

“El pacte de govern és sòlid i es basa en la confiança”

Llançà

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya celebra la II Nit de la Bioenergia: l’energia més circular i social

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona