Societat

El trasllat de la Fira de Vins i Caves a Palafrugell hi deixa 10.000 tastos

La xifra, tot i quedar per sota de les expectatives, manté la porta oberta al futur

El balanç del trasllat de la Fira de Vins i Caves de Catalunya a Palafrugell s’ha tancat amb 10.000 tastos i uns 2.000 visitants al nou emplaçament de la plaça de Can Mario. L’objectiu inicial, de 15.000 degustacions, no s’ha assolit, però tot i això l’aposta inicial és mirar-hi de perseverar amb vista a l’any vinent, amb un avançament de les dates fins a l’últim cap de setmana d’agost.

L’organització no descarta l’opció de tornar a Pals, però valoren la implicació del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet i el protagonisme d’entitats com ara el Museu del Suro, la Fundació Vila Casas i la Biennal de Fotografia Xavier Miserachs, que han aprofitat l’ocasió per fer jornades de portes obertes. Entre els assistents, destaquen nacionalitats diverses com ara holandesos, italians, francesos, britànics, belgues i americans, sense oblidar la gent que ha vingut de diferents indrets de l’Empordà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.