Societat

La Tecnofan obre les portes avui a Palamós

La nau dels 50 Metres aplega jugadors ‘online’, còmic i homenatja el Magic Park

Una nova edició de la Tecnofan, la Palamós Lan Party, obre avui portes fins diumenge a la nau dels 50 Metres del municipi, havent cobert –com és habitual– les 200 places per a jugadors en línia i dedicada a d’altres vessants dels videojocs i les arts visuals, que en els darrers anys han acollit tallers, cursos i conferències amb joves talents consolidats i emergents del món de la programació, el disseny virtual o el manga.

Un any més la recerca i la innovació seran protagonistes de la Lan Party, amb una àmplia oferta de tornejos en xarxa de videojocs, exposicions retro, tallers i cursos, conferències i xerrades, així com una àmplia zona Lan on poder jugar i aprendre amb les noves tecnologies. Però aquest any, dins de l’exposició de consoles i màquines i jocs Arcade històrics, els organitzadors retran homenatge a algunes de les màquines, jocs i peces rescatats del clausurat Magic Park de Platja d’Aro, que ha posat a disposició de l’entitat material antic.

Un altre dels atractius, en clau més avantguardista, serà la presència de la companyia Microsoft, que oferirà la possibilitat, al seu estand, d’un munt de consoles del sistema XBox One per provar els jocs de manera totalment gratuïta. La Palamós Lan Party 2018 inclourà també una zona de còmic, a més de la col·laboració d’empreses com ara Visyon 360 o Drones Costa Brava, i conferències i tornejos de diversos jocs com ara Pacman i Galaxyan, FIFA18, Fortnite i Counter, entre molts altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia