Societat

Talen l’arbrat de la plaça de Salvador Dalí de Girona

La retirada de l’arbrat i del mobiliari urbà de l’espai és el primer pas per fer les obres d’ampliació de l’Hipercor

Els treballs preliminars de les obres d’ampliació de l’Hipercor, que van començar dijous passat amb actuacions adreçades al pas de vianants per a la zona durant els treballs, van continuar ahir amb un pas clau: la tala dels arbres de la plaça de Salvador Dalí. Aquesta plaça adjacent a l’edifici serà l’espai que es transformarà més, perquè es farà de cap i de nou, elevant-ne tot el nivell –actualment són grades a diversos nivells– a l’altura del carrer de Barcelona. A sota la plaça hi anirà una ampliació de la zona d’alimentació del centre comercial –que passarà a anomenar-se només El Corte Inglés– i plantes de pàrquing.

Un cop talat l’arbrat de baix a la plaça, es preveu que a partir de demà les actuacions prèvies a les obres afectin la zona propera al carrer de Barcelona. Segons va informar l’ajuntament, també s’hi tallarà l’arbrat, en el tram del carrer corresponent a la part de dalt de la plaça i també al lateral del centre comercial, fet que obligarà a fer talls puntuals de circulació.

Un cop estiguin enllestits els treballs previs, els operaris instal·laran un tancat metàl·lic al voltant de la plaça perquè la maquinària entri a treballar amb seguretat. La plaça s’ha de buidar, traient les lloses que hi ha, i cal fer-hi el forat per als fonaments.

Les obres d’ampliació del centre comercial, que també inclouran la construcció de dues plantes més sobre l’edifici, es preveu que durin entre 24 i 36 mesos.

LA DATA

12.09.18
demà
continuaran els treballs amb actuacions en la part de la carretera Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia