Societat

La Cursa de la Dona es fixa com a llindar les 7.000 inscrites

Si s’hi arriba es tancaran inscripcions

L’any passat n’hi va haver 6.500

El circuit s’allarga per un canvi a l’inici

Els organitzadors de la cinquena edició de la Cursa de la Dona de Girona, que se celebrarà el 7 d’octubre, s’han marcat com a fita i alhora com a límit arribar a les 7.000 participants. L’any passat en van ser 6.500. El president del club esportiu Esports Parra, Antonio Parra, va explicar ahir que s’havien proposat arribar a aquesta xifra i que alhora serà el límit, ja que si hi arriben tancaran les inscripcions. En principi estaran obertes fins al 3 d’octubre (fins el 23 de setembre a 9 euros i després a 11). Ara mateix hi ha unes 3.000 inscrites.

Una de les principals novetats de la cursa d’aquest any serà un canvi en el tram inicial del recorregut per tal que sigui més ample: en lloc de sortir de la Devesa, que és punt d’inici, passant pel vial perimetral cap a la Copa s’anirà cap a l’esquerra i es passarà per l’avinguda Josep Tarradellas i la rambla Xavier Cugat. Això farà que el recorregut s’allargui un xic, fins als 5,5 quilòmetres.

Els entrenaments per a la cursa van començar l’1 d’agost i aquest any se n’han fet d’itinerants a Platja d’Aro i Banyoles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia