Societat

Dos ferits per arma de foc després d’una baralla a Sabadell

Una de les línies d’investigació apunta que els fets haurien passat arran d’un incident de trànsit

Un home de 25 anys i un altre de 23 han resultat ferits greu i lleu, respectivament, arran d’un tiroteig que s’ha produït aquest dissabte a la nit al carrer Cartago, al barri de Puiggener de Sabadell.

Segons han informat fonts del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), els ferits han estat traslladats a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, tot i que altres fonts apunten que un dels ferits es troba a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, molt a prop del lloc de l’incident.

A les 22.42 hores es va rebre l’avís que hi havia dues persones esteses a terra al carrer Cartago, al barri de Can Puiggener, després de sentir-se diverses detonacions, presumiblement per arma de foc.

Fins allà s’han desplaçat efectius dels Mossos i el SEM. Fonts policial apunten que segueix oberta la investigació per esclarir les causes del tiroteig i els seus responsables i no es descarten detencions en les pròximes hores.

Entre les hipòtesis sobre el que va desembocar en el tiroteig hi ha el d’una disputa de trànsit. Tot i així, no es descarta cap altra hipòtesi i, per tant, la investigació segueix oberta, especialment per identificar i localitzar l’autor o autors dels trets que immediatament es van donar a la fuga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia