Societat

Els pirates i els corsaris irrompen a les illes Medes

L’esperada fira proposa la visita guiada als masos fortificats amb un nou format: serà teatralitzada i es podrà conèixer com es vivia en un mas de l’època

També h i ha Urban Sketchers

L’Estartit s’omple de festa aquests dies amb la celebració d’una de les fires més esperades de l’any: Pirates i Corsaris a les Illes Medes. A partir d’avui i fins diumenge el visitant es podrà traslladar a l’època en què els pirates assetjaren les preuades illes, amb activitats destacades com el desembarcament fins la fugida dels pirates, tallers, exposicions, espectacles de carrer, mercat artesà, tallers, cercaviles, batalla naval, sopar pirata, excursions en vaixell i visites guiades, aquestes amb novetats. “Aquest any proposem la visita guiada als masos fortificats amb un nou format, serà teatralitzada i coneixerem com es vivia en un mas de l’època, com eren els atacs pirates, com es defensaven i el paper que jugaven les torres fortificades”, recomana Sílvia Ferrer, gerent de l’estació nàutica de l’Estartit-Illes Medes. L’organització continua destacant l’aposta per les activitats per als petits: “Cada any l’espai familiar proposta actes diferents i enguany tindrem un rondallaire que delectarà els més menuts.” Més novetats són una trobada d’Urban Sketchers, que dibuixaran els racons més bonics de la fira, i l’exposició, que cada edició és diferent, serà del món Playmobil. Tampoc no es pot perdre l’espectacle de cloenda amb cavalls.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia