Societat

Ciclistes i vianants

al carrer Hospital
Societat

Mossos i urbans vigilen la cruïlla de Riera Baixa i Hospital, al Raval

R.M.B

Mossos i Guàrdia Urbana vigilen des d’ahir la cantonada dels carrer Riera Baixa i Hospital, al barri barceloní del Raval, un punt que segons els veïns i comerciants de la zona ha esdevingut un dels més conflictius del barri. Santi González, que regenta una botiga al carrer Riera Baixa, explica que veïns i comerciants estan “molt contents” perquè per fi les administracions escolten una demanda que esperen que contribueixi a rebaixar el volum de problemes que pateixen diàriament.

“No és la solució que més ens agrada però veiem en perill la nostra integritat”, assenyala González, que detalla que veïns i comerciants han rebut amenaces dels grups d’homes que cometen de mitjana deu robatoris al dia i quinze assetjaments masclistes. “Aquest és un carrer de petits comerços, i les dones soles no hi entren pels comentaris que reben de grups de quaranta homes”, posa com a exemple. Ahir, el primer dia de presència policial, patrulles de Mossos i urbans van fer torns per vigilar la cantonada pràcticament tot el dia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia