Societat

Societat

Totes les sèries, allà mateix

Un nou aparell ofereix dins de la mateixa interfície el catàleg de totes les plataformes de vídeo a la carta disponibles al mercat

L’ha creat una empresa catalana que ja oferia aquest servei a més d’un milió d’abonats via web i apps

Movistar, Netflix, Amazon, HBO, Filmin, Rakuten... si amb tantes plataformes de vídeo a demanda passa més temps triant què veure que gaudint dels continguts, la solució la pot tenir l’empresa catalana Tviso, que aglutina tot el contingut en una única interfície i aparell compatible amb qualsevol televisió.

“Ens agrada fer la vida més fàcil. Així que primer vam començar agregant tota l’oferta en un servei web. Després els usuaris ens van demanar aplicacions i les vam fer, i ara hem complert amb la demanda d’un aparell, el Tviso TV, per tenir el servei a la pantalla principal de casa, o on convingui”, explica Oriol Solé, CEO i fundador de Tviso juntament amb Andreu Caritg i David Tardà.

Tviso no allotja els continguts, sinó que els indexa i funciona com un catàleg i cercador multiplataforma que redirigeix els usuaris directament al reproductor del proveïdor que disposa del contingut seleccionat i contractat prèviament per l’usuari. És compatible amb els principals proveïdors audiovisuals nacionals i internacionals de vídeo a demanda de pagament, com els esmentats abans, i també a d’altres de gratuïts. A més, ofereix les emissions en directe dels principals canals convencionals i també té accés a plataformes de lloguer i compra com les d’Apple i Google. En total, l’oferta inclou fins a més de dos-cents servidors.

En el moment de configurar-lo, l’aparell ens demanarà a quines plataformes de pagament estem subscrits. També li haurem de donar algunes referències sobre els nostres gustos i tot seguit ja podrem disposar d’una presentació personalitzada de continguts, que anirà afinant-se en funció dels nostres hàbits de consum. L’aparell Tviso TV costa 119 euros i, de fet, és un mini-PC que es connecta a qualsevol pantalla i a internet, de manera que ens evita haver d’alternar entre aplicacions o prescindir d’una televisió que no és intel·ligent.

Un dels seus grans avantatges és que disposa d’un comandament a distància molt complet i sensible al moviment que, d’una banda, té els botons per controlar la plataforma i, d’una altra banda, un teclat per poder fer les cerques de contingut amb més comoditat.

Tviso té la seu a Sant Cugat del Vallès, on va ser fundada l’empresa el 2014, i ha anat creixent espectacularment quant a usuaris. Actualment en té més d’1,2 milions de registrats, uns 350.000 dels quals són actius mensualment. Pel que fa a la venda de dispositius, Solé es mostra molt satisfet perquè les vendes creixen a “un ritme del 50%” i esperen distribuir-ne “diversos milers” els pròxims mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Normalitat a les presons en un matí sense bloquejos dels funcionaris

Barcelona

Escullen l’utiller Josep Font com a bisbalenc de l’any 2023

LA BISBAL D’EMPORDÀ
gastronomia

L’Alimentària posa la pizza en el podi

L’Hospitalet de Llobregat
llengua

El català torna a l’agenda europea

barcelona

Compromís per treure tot l’amiant dels edificis a finals del 2025

BADIA DEL VALLÈS

El Manhattan mataroní

mataró
castelló d’empúries

Un robot avaluarà i posarà al dia el nombre d’amarradors d’Empuriabrava

castelló d’empúries
la crònica

Un pilot d’avió a la vall de Llémena

Cases sense gas el 2040

barcelona