Societat

La fira de Playmobil més internacional, a Girona

El 75% dels expositors de la tercera edició són de països europeus

La tercera edició de la Fira Internacional del Col·leccionisme Playmobil de Girona, que tindrà lloc els dies 10 i 11 al Palau de Fires de Girona, serà la més internacional de la seva història, segons van destacar ahir els organitzadors en l’acte de presentació. En aquest sentit, van indicar que el 75% dels expositors i el 60% dels diorames que s’exhibiran són de col·leccionistes de països com França, Bèlgica, Alemanya, Holanda i Luxemburg. El director de la Fira Internacional de Col·leccionisme Playmobil, Ignasi Puig, va assegurar que la mostra de Girona s’ha convertit, en només tres edicions, en “un punt de referència del col·leccionisme europeu”. “Girona és un gran aparador i hi ha autors que hi venen a presentar els seus nous diorames”, va afirmar Puig. Així, al Palau de Fires es podran veure 31 diorames de grans dimensions que ocuparan una superfície superior als 600m² dedicada a recreacions històriques, fantàstiques o relatives a la vida quotidiana. L’any passat, prop de 10.000 persones van visitar aquest saló.

Amb motiu d’aquesta fira, aquesta setmana disset establiments comercials de l’eix comercial de Girona exposaran figures gegants dels populars Playmobil. Es tracta de personatges de tots els temps –com ara Tintin, Pippi Langstrump, Carles Chaplin, Peter Pan i la Blancaneu– en format fotoreclam a escala humana. S’han afegit a aquesta iniciativa botigues de la Rambla, del carrer Santa Clara i de diverses vies de l’Eixample.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia