Societat

Hisenda reclama 2,1 milions d’euros a Vargas Llosa

L’escriptor no està d’acord amb el que li demana l’Agència Tributària espanyola i manté suspès el deute perquè no entri en fase executiva

El nobel peruà hipoteca la seva casa de Madrid com a aval de la quantitat reclamada

L’Agència Estatal de l’Administració Tributària (AEAT) espanyola reclama 2,1 milions d’euros a Mario Vargas Llosa, segons informa el digital

Vanitatis . Segons el mateix mitjà, l’escriptor no està d’acord amb aquest deute i ha decidit mantenir-lo suspès perquè no entri en fase executiva.

Aquesta maniobra administrativa, realitzada per consell dels seus advocats, l’ha obligat a demanar una hipoteca privada i a presentar les escriptures de la casa que posseeix al centre de Madrid com a aval per la quantitat que li reclama Hisenda, segons l’esmentada publicació.

La casa en qüestió, que Vargas Llosa es va quedar després de la seva separació de Patricia Llosa, no està a nom del nobel sinó d’una societat holandesa de la qual és l’accionista majoritari.

Segons el mitjà, Vargas Llosa va rebre la notificació d’Hisenda fa unes setmanes.

La notícia que arriba poc després que Vargas Llosa i la seva actual parella, Isabel Preysler, fessin públic que tots els papers del divorci de l’escriptor ja estan en regla, per la qual cosa podrien casar-se en qualsevol moment.

En cas de fer-ho, seria el tercer matrimoni per a l’escriptor hispà peruà –després dels de Julia Urquidi i Patricia Llosa– i el quart de Preysler, que ha estat casaca amb Julio Iglesias, Carlos Falcó i Miguel Boyer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia