Societat

L’univers de Playmobil encisa grans i petits

Els visitants disfruten a Fira de Girona d’una trentena de diorames de grans dimensions, molts d’ells de diversos països europeus

Avui es clou aquesta tercera edició

L’univers Playmobil va envair ahir i ho continua fent avui el Palau de Fires de Girona. Els amants d’aquestes particulars figuretes de plàstic que van visitar la Fira Internacional de Col·leccionisme Playmobil van poder disfrutar dels diorames gegants que ocupen tot l’espai central interior. Entre altres muntatges, hi ha un recorregut ferroviari, una particular recreació d’un barri de Las Vegas dels Estats Units, un mar amb vaixells de tot tipus, diferents espais marítims, i un de molt particular amb el setge d’El Álamo del 1836. N’hi ha per a tots els gustos, i la veritat és que la majoria dels visitants d’ahir hi van xalar de valent. N’hi ha un total de 31 i una mica més de la meitat són de participants de diversos països europeus. Aquesta tercera edició és la més internacional.

La Fira Internacional de Col·leccionisme Playmobil, però, no només és un espai expositiu. Qui va voler va poder comprar a les parades que envoltaven el perímetre central, amb Playmobil de tota mena i amb un nombre indesxifrable de complements. Fins i tot en un dels espais es mostra com es poden crear aquest tipus de complements i que siguin compatibles amb les figuretes oficials. Es tracta d’una bona manera de personalitzar-los, com els dos Playmobil que il·lustren el cartell anunciador de la fira i que duen les vestimentes esportives dels equips de Girona de les màximes competicions de futbol i de bàsquet. Al primer pis del palau firal hi ha l’espai per a tallers. Tot, un univers Playmobil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia