Societat

Ratafia i xocolata a Berga

La tercera edició de la Fira de la Xocolata i de la Ratafia de Berga arriba demà amb una gran novetat: incorpora un dinar exclusivament de postres. L’àpat, que prepara l’equip de Sherbert i que se servirà a El Forn Intramuralla, està format per sis plats fets amb els dos protagonistes de la diada, la xocolata i la ratafia –una altra ocasió per gaudir d’un àpat elaborat amb aquests productes és a la nit, amb el sopar ratafiaire al Casal Cívic–. La fira es complementa amb propostes lúdiques i festives, a més de l’oferta firal d’una vintena de parades de productors artesans de la xocolata i la ratafia. Hi haurà tallers infantils, degustacions, el 9è Concurs de Ratafia, concerts i actuacions –com ara la de Pasqual i els Desnatats al Casal Panxo després del sopar popular.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Núria Escarpanter
Alcaldessa de Llançà (Junts)

“El pacte de govern és sòlid i es basa en la confiança”

Llançà

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya celebra la II Nit de la Bioenergia: l’energia més circular i social

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES