Societat

Nova fira del rellotge, demà a Sant Feliu

La rambla del Portalet de Sant Feliu serà l’escenari, demà, de la primera edició de la fira del rellotge, que aplegarà una dotzena d’expositors provinents d’arreu de Catalunya. Oferirà la possibilitat de veure i adquirir peces d’època de diverses tipologies: de peu, sobretaula, paret, butxaca i polsera.

La nova fira és una iniciativa de la Cambra de Sant Feliu, amb col·laboració de l’Associació Turística Guixolenca (ATG). Entre els paradistes hi haurà negocis de joieria, les antiguitats i el col·leccionisme, entre els quals alguns del Baix Empordà, com són els bisbalencs Josep Palahí, de Cal Mistaire, i l’Antic Daró. El president de l’ATG i mestre rellotger, Enric Pla, que també hi exposarà peces, destaca que han limitat la mostra a aparells “antics i vintage”. “Els més moderns potser seran alguns dels primers rellotges de quars, de la dècada de 1980”, diu.Com a complement de la mostra, que romandrà oberta fins a les 17 h, es podrà visitar la mostra de l’Espai dels Rellotges a la casa Patxot, seu de la Cambra, on s’exposen centenars de peces d’una col·lecció que n’abasta prop de 500. Al final de la jornada sortejaran els 12 rellotges cedits gratuïtament pels establiments participants, entre tots els assistents que hagin deixat les seves dades; i un rellotge Casio G-Shock aportat per la marca, entre els participants que vulguin adquirir butlletes de pagament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia