Societat

Els veïns del barri del Culubret es mobilitzen contra els talls de llum

Faran una marxa de protesta el dia 12 de gener que sortirà del barri i que anirà fins a l’ajuntament

Els veïns del barri del Culubret han convocat per al dia 12 de gener una marxa de protesta pels continus talls de llum que hi ha al barri a causa de la sobrecàrrega de les línies produïda pels fraus elèctrics. La marxa començarà a les deu del matí i s’acabarà a les dotze del migdia. Sortirà del barri i anirà fins a l’ajuntament, passant per diversos carrers cèntrics de la ciutat.

En els darrers dies, les intervencions amb participació policial a la zona han permès als tècnics de la companyia elèctrica detectar 112 fraus de llum. Aquests talls es produeixen des de fa almenys tres anys i darrerament han augmentat.

L’Ajuntament ha emmarcat les darreres actuacions contra el frau elèctric en el pla de xoc contra l’incivisme, tot i que els veïns del barri del Culubret –un dels inspeccionats la darrera setmana– consideren que no és suficient. L’alcalde, Jordi Masquef, es va reunir fa pocs dies amb Interior i Endesa per reclamar mesures i va enviar una carta al Síndic de Greuges per demanar-li suport. Aquesta setmana s’han fet tres dispositius policials en què han participat una cinquantena d’efectius dels Mossos i la Guàrdia Urbana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia