Societat

figueres

“La ciutat que tots volem”

Jordi Masquef, que ahir s’estrenava en l’acte de benvinguda als Reis Mags a Figueres com a alcalde de la ciutat, també va tenir un desig que va demanar que es comparteixi amb tots els figuerencs: “Un bocí d’orgull de ciutat.” “Segur que ens ajudarà a complir els nostres somnis, segur que ens farà millors ciutadans i ciutadanes i segur que farà de Figueres la ciutat que tots volem, una ciutat on es visqui bé i la gent es guanyi bé la vida”, hi va afegir. Les principals novetats de la cercavila reial d’enguany a la capital de l’Alt Empordà també van ser recollides en el parlament de Masquef, i en concret l’aposta per una cavalcada més inclusiva: en un punt del recorregut, al pas de la cavalcada per la plaça Catalunya, l’Ajuntament havia instal·lat per primer any una grada adaptada perquè les persones amb problemes de mobilitat o de baixa visió poguessin gaudir amb comoditat de la cercavila amb Ses Majestats. En el mateix sentit, els caramels que es van distribuir ahir a Figueres eren sense gluten, aptes per a persones celíaques.

“Som una ciutat inclusiva i tothom té dret a rebre-us en condicions”, va recalcar l’alcalde. L’altra novetat del seguici figuerenc va ser que per primera vegada el rei Baltasar tenia un color de pell autenticament negre. Amb tot, els nens i nenes van gaudir de l’espectacle de la cavalcada i dels 300 figurants que van acompanyar Melcior, Gaspar i Baltasar pels carrers de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia