Societat

POLÍTICA

L’arquebisbe Omella es mostra a favor d’“afavorir el diàleg”

L’arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, va fer una crida ahir, diumenge, en la seva carta dominical a evitar “expressions incendiàries” i a fomentar “un llenguatge que afavoreixi el diàleg”. “És cert que l’actual clima de crispació social no ens ho facilita, però amb l’ajuda de Déu podem superar aquest moment de tensió. Viure en fraternitat és cosa de tots. Us demano, doncs, que siguem més prudents amb els missatges que fem arribar a la gent”, va comentar l’arquebisbe de Barcelona, que hi va afegir: “Tots nosaltres podem i hem de ser promotors de comprensió, de diàleg i de cooperació en la tasca d’humanització de la societat.” Omella també va expressar el seu desig de viure amb “pau i fraternitat” aquest any.

No és la primera vegada que l’arquebisbe es pronuncia d’una manera semblant. Fa un any també va cridar la societat catalana a “avançar pel camí del diàleg i l’entesa, del respecte i la no confrontació, ajudant a fer de la nostra societat un espai de fraternitat, de justícia, de llibertat i de pau”. Ho feia la vigília de la Diada també en la seva carta dominical, en la qual també feia referència als atemptats terroristes i proposava no caure en el pessimisme, ja que “davant la tragèdia” s’havia “assistit a moltes mostres de solidaritat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia