Societat

Nova seu per a l’AV del barri de Pequín d’Olot

L’espai, molt ampli, substituirà el petit local de l’antiga estació

L’associació de veïns del barri olotí de Pequín estrenarà d’aquí a dos o tres mesos una nova seu, de 280 metres quadrats, que substituirà el local –molt petit, que només permetia fer-hi reunions, però no pas activitats– de l’antiga estació que han fet servir els darrers anys. La futura seu estarà situada als baixos, on hi havia hagut un supermercat i un establiment d’electrònica i que des de feia dos anys estaven buits. L’Ajuntament es farà càrrec del lloguer (de 800 euros mensuals) i els propietaris assumiran les despeses de condicionament, d’uns 32.000 euros.

El tinent d’alcalde i regidor de Benestar Social, Pep Berga, va presentar ahir el local a la premsa, en companyia de Tere González i Jaume Cos, presidenta i vocal de l’associació. Tots van destacar que, amb el canvi –reclamat des de feia anys–, l’associació podrà programar activitats al local. Encara no s’han definit, però s’estudia, per exemple, habilitar zones per a gent gran i per a joves o una exposició permanent de fotos antigues del barri i organitzar tallers o cicles de lectura. Per González i Cos, el canvi ha de servir per dinamitzar el barri i ajudar a la seva cohesió social. Es dona la circumstància que aquest any es compleix el 40è aniversari dels gegants de Pequín, segons va afegir-hi Cos.

Amb el canvi, Pequín s’afegirà als barris d’Olot que disposen d’un espai prou ampli per organitzar-hi activitats de mitjà o gran format. Els altres són Bonavista, Sant Miquel, les Fonts i Sant Roc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.