Societat

Societat

Un llibre enalteix la cuina de la comunitat gitana

Amb motiu de la commemoració dels 600 anys de l’arribada de la comunitat gitana a Catalunya, la Generalitat i la Fundació Alícia s’han aliat per reivindicar el paper que ha tingut i té en la cultura popular del país i han publicat Halar, cuina gitana a Catalunya. Es tracta d’un receptari que explica la tradició culinària del poble gitano i que s’ha elaborat a partir de la informació facilitada per dones i homes gitanos residents a Catalunya i amb orígens molt diversos. Cocido amb fonoll i sopa de pa, mondongo, patates guisades i migas són algunes de les 34 receptes que conformen un llibre “pioner”, segons el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, que emmarca la publicació en un intent de “visibilitzar” el poble gitano i realçar que “entre tots hem construït aquest país”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia