Societat

Societat

Un llibre enalteix la cuina de la comunitat gitana

Amb motiu de la commemoració dels 600 anys de l’arribada de la comunitat gitana a Catalunya, la Generalitat i la Fundació Alícia s’han aliat per reivindicar el paper que ha tingut i té en la cultura popular del país i han publicat Halar, cuina gitana a Catalunya. Es tracta d’un receptari que explica la tradició culinària del poble gitano i que s’ha elaborat a partir de la informació facilitada per dones i homes gitanos residents a Catalunya i amb orígens molt diversos. Cocido amb fonoll i sopa de pa, mondongo, patates guisades i migas són algunes de les 34 receptes que conformen un llibre “pioner”, segons el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, que emmarca la publicació en un intent de “visibilitzar” el poble gitano i realçar que “entre tots hem construït aquest país”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ESPORT

Reconeixement al joc net i a l’exemplaritat en l’esport

GIRONA
SOCIETAT

La Fira Triumvirat es clou amb activitats de reconstrucció històrica

L’ESCALA
SOCIETAT

Èxit del Mercat de la Furgoteca de Salt

SALT
kenya

Les inundacions ja han provocat un mínim de 228 víctimes mortals

barcelona
successos

La Fira d’Abril es desvincula del tiroteig mortal

BARCELONA
brasil

Almenys 67 morts en els aiguats al sud del país

barcelona
medi ambient

Pla a Sitges per reduir les 52 colònies formades per 956 gats

SITGES
societat

Èxit de la pedalada per reclamar el dret dels infants a anar amb bicicleta

barcelona
medi ambient

Recorren durant tres dies l’entorn del riu Gaià per defensar-ne el cabal ecològic

salomó