Societat

Troben el cos sense vida de Julen dins el pou de Totalán

El delegat del govern espanyol explica que la posició del cos del petit permet determinar que la caiguda va ser “ràpida i lliure” fins als 71 metres de profunditat on se l’ha trobat

Cap a la 1.25 hores de la matinada d’aquest dissabte, els equips de rescat han trobat el cos sense vida de Julen Roselló, el nen de dos anys que diumenge 13 de gener va caure en un pou de 25 centímetres de diàmetre i 107 de profunditat en una finca de Totalán (Màlaga).

El delegat del govern espanyol a Andalusia, Alfonso Rodríguez Gómez de Celis, ha explicat que el cos del petit ha sigut localitzat cobert de terra a 71 metres de profunditat, just on s’havia localitzat el tap de materials que havia dificultat des del principi l’operatiu de rescat. I, segons ha detallat, la posició del cos permet determinar que la caiguda va ser “ràpida i lliure” fins a la profunditat on se l’ha trobat.

Alfonso Rodríguez ha reclamat a tots els propietaris de terrenys on s’hagin fet pous de manera incorrecta que s’afanyin a segellar-los per evitar que torni a passar una “circumstància tan desgraciada”.

El cos de Julen ja ha estat traslladat a l’Hospital Universitari de Màlaga per fer-li l’autòpsia i poder determinar si el nen va morir en el moment que va caure al pou o en els dies posteriors.

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha dit que, un cop feta l’autòpsia, “s’obrirà una investigació” de totes les circumstàncies “d’aquest tràgic succés”. L’Ajuntament de Màlaga ha decretat tres dies de dol i aquest matí a les onze ha convocat un minut de silenci per la mort del nen



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia