Societat

Sabadell condemna la violació a Can Feu

La plaça de Sant Roc de Sabadell es va omplir ahir amb prop de 4.000 persones que van condemnar la violació múltiple de què va ser víctima aquest diumenge una jove en una nau abandonada al barri de Can Feu. “És innegable que estem davant d’un problema social i estructural”, va recitar el manifest dels col·lectius feministes convocants, explica l’ACN.

Ahir es va saber que un dels sis detinguts va assetjar durant la nit la víctima, que anava de festa amb uns amics i no recorda com va acabar a la fàbrica abandonada on diumenge tres persones en van abusar. Els sis detinguts van declarar ahir i van passar a disposició del jutge. La fàbrica estava pendent d’una execució judicial que en permetés la clausura, diu Efe.

L’Ajuntament de Sabadell va anunciar que es personarà com a acusació popular i demana a la justícia “que actuï amb contundència davant aquests fets”. L’Ajuntament assegura que treballa en polítiques que garanteixin que a Sabadell “ni el gènere, ni l’origen, ni l’edat, ni l’ètnia ni cap altre element personal sigui motiu de discriminació ni agressió”.

D’altra banda, els Mossos van detenir ahir un noi menor d’edat acusat d’agredir sexualment una noia, també menor, la matinada de divendres en una discoteca a Sant Cugat del Vallès. El jove ha estat posat a disposició de la fiscalia de menors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia