Societat

Dos agents dels Mossos resulten ferits per l’explosió inesperada de dos pots de fum

Un dels artefactes va esclatar fa uns dies a l’Escola de Policia durant un curs de formació i el segon incident s’ha produït aquest divendres al Complex Egara

Els TEDAX retiren els dos lots als quals pertanyien els pots per inspeccionar-los

Dos agents dels Mossos d’Esquadra han resultat ferits per l’explosió inesperada de dos pots de fum en els darrers dies, segons ha avançat la SER i han confirmat a l’ACN els Mossos d’Esquadra.

El primer incident es va produir fa uns dies a l’Escola de Policia de Catalunya, a Mollet del Vallès, quan un d’aquests artefactes va explotar mentre un instructor de la Brigada Mòbil (Brimo) impartia un curs de formació. L’esclat va causar ferides en un ull a l’agent.

El segon incident ha passat aquest divendres al matí al Complex Central Egara de Sabadell, quan un altre gent de la Brimo revisava una partida d’aquests dispositius i un ha esclatat. Li ha causat ferides lleus.

Els dos artefactes pertanyien a lots diferents. El grup d’artificiers dels Mossos, els Tedax, els han retirat per analitzar-los i esbrinar la raó de les explosions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia