Societat

La nova senyalització de Figueres buscarà la millora de la mobilitat

L’objectiu és que els visitants tinguin informació dels pàrquings més pròxims al vial per on entren a la ciutat

L’Ajuntament de Figueres ha tret a concurs la millora de la senyalització de la ciutat amb la finalitat de reforçar-la per tal que trobin ben indicats els aparcaments aquells que visiten la ciutat i evitar que donin voltes en va per la trama urbana. La mesura busca que els conductors aparquin el més aviat possible en entrar a la població i no compliquin la mobilitat. El projecte preveu que en les indicacions d’aparcaments propers es doni la informació de la distància a què es troben.

El projecte, que tindrà un cost aproximat de 60.000 euros, inclou la col·locació de senyalització del TAV que completi l’existent. Es considera que a les entrades des del nord i per la carretera de Llançà ja és suficient, però es detecten mancances en els accessos per la carretera de Roses, l’N-II provinent de Girona i l’N-260 provinent d’Olot. Es reforçaran aquestes mancances amb més plafons indicatius de l’“AVE Figueres-Vilafant”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia