Societat

Disfrutar del mes més divertit del Baix Llobregat

Una gran festa diumenge a Can Mercader de Cornellà enceta la quarta edició del SuperMes, una campanya que proposa més d’un centenar d’activitats familiars al mes d’abril a tota la comarca

No tots els mesos són iguals. Al Baix Llobregat, l’abril és un mes diferent, el més familiar i divertit de l’any. Arriba la quarta edició del SuperMes, una campanya impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat que proposa durant els quatre caps de setmana de l’abril més d’un centenar d’activitats familiars d’oci, cultura i gastronomia a tota la comarca. Entre les propostes d’aquesta edició destaquen els importants descomptes que es faran als principals atractius turístics de la zona, com ara les coves de Montserrat, els espais naturals del delta del Llobregat, el canal olímpic de Castelldefels, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, la Catalunya en Miniatura a Torrelles o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell. Convertir-se en xef per un dia, viure raids d’aventura en família o divertir-se fent de pagès són algunes de les activitats més originals de la programació. També destaquen la Festa de Turisme Familiar del 7 d’abril a Castelldefels, la Fira de la Cervesa Artesana a Begues del 13 d’abril o les 20 Jugateques als Municipis del Baix Llobregat de cada diumenge. Són espais on les famílies, amb infants de totes les edats, poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels parcs i platges metropolitans, a més d’altres continguts relacionats amb la sostenibilitat.

Gran festa inaugural

Per primera vegada, el SuperMes celebra una gran festa inaugural per encetar l’edició del 2019. Serà el diumenge 31 de març al parc de Can Mercader de Cornellà, que es transformarà en un gran escenari on al matí es faran ple d’activitats per a tota la família. El plat fort de la festa el posarà el concert de Reggae per Xics a les dotze del migdia, que ha creat la cançó del SuperMes dedicada al Baix Llobregat. La programació, però, engegarà cap a les deu del matí amb activitats com ara jocs de fusta gegants, taller de maquillatge, bombolles de sabó, photocall amb la Puput Punxetes –la mascota ambaixadora del SuperMes– o l’animació de diferents xanquers.

Dades d’interès

Dates: tot el mes d’abril. Diada inaugural el 31 de març al parc de Can Mercader de Cornellà (gratuït).

Més informació: www.elsupermes.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

INFRAESTRUCTURES

Avança l’estació de l’L9 I l’L10 a la plaça Maragall

Barcelona
Informació especial

La Universitat de Girona incrementa la seva oferta acadèmica

Estat Francès

Esclaten violentes protestes a Martinica per l’augment del cost de la vida

Barcelona
Successos

Justícia convoca una reunió d’urgència arran del suïcidi d’un pres a Lledoners

Barcelona

La Taula de Mobilitat i Ús Públic de la Garrotxa reivindica el bus Rumbus

LA GARROTXA
la crònica

Les delícies de la cuina d’aprofitament

L’AENTEG trasllada la seva seu i estrena identitat corporativa

GIRONA
SOCIETAT

Trànsit preveu que 460.000 cotxes sortiran de l’àrea de Barcelona en un pont de la Mercè marcat per la pluja

BARCELONA
ciència

La UB i el VHIR s’alien per crear pell humana bioimpresa

Barcelona