Societat

Dues víctimes mortals en accidents de trànsit aquest dissabte

Un veí de Lleida mor en una col·lisió frontal a l’A-2 a Fraga

Un xoc frontal a l’N-340 a Alcanar provoca un mort i tres ferits

Un veí de Lleida de 47 anys ha mort aquesta matinada en un xoc frontal entre dos vehicles a l’autovia A-2, al terme municipal de Fraga (Osca), en un accident en què també ha quedat ferida una altra veïna també de la capital del Segre.

Segons han informat fonts de la Guàrdia Civil, el sinistre s’ha produït a les 05.35 hores a l’altura del quilòmetre 438 de l’autovia a la circular un dels turismes en sentit contrari.

Com a conseqüència del xoc ha mort el conductor d’un dels vehicles, identificat com M.F.P, de 47 anys i veí de Lleida, i ferida lleu la conductora de l’altre turisme, M.J.V. de 44 anys i també veïna de Lleida, qui ha estat traslladada a l’hospital lleidatà Arnau de Vilanova.

L’autovia ha quedat tallada en sentit Barcelona fins a les 07.10 hores i en aquest temps s’ha donat pas alternatiu per l’N-II, han apuntat les mateixes fonts.

D’altra banda, cap a les 11.30 hores, una persona ha mort i tres més han quedat ferides en un xoc frontal ocorregut aquest dissabte a la carretera N-340, a l’altura del terme municipal d’Alcanar (Montsià), amb la qual cosa s’eleven a 47 les víctimes mortals a les carreteres de Catalunya aquest any.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), l’accident ha ocorregut per circumstàncies que s’estan investigant a les 11:31 hores d’avui al quilòmetre 1.065 de l’N-340, quan han xocat frontalment i el conductor d’un d’ells ha mort. Tres persones més han quedat atrapades dins els cotxes i han hagut de ser excarcerades ferides pels bombers.

El mort és el conductor d’un dels dos vehicles, en què viatjaven dues persones més que han estat evacuades als hospitals Verge de la Cinta de Tortosa (Baix Ebre) i d’Amposta (Montsià).

En l’altre vehicle implicat viatjava només el conductor, que ha estat traslladat en estat menys greu a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Al lloc de l’accident han acudit sis dotacions dels bombers de la Generalitat, quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques i l’helicòpter medicalitzat del SEM.

La carretera N-340 ha estat tallada al trànsit durant més de quatre hores i s’han originat caravanes de més de 2 quilòmetres mentre els Mossos d’Esquadra desviaven el trànsit per d’altres vies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Estudien construir un centre de processament de dades al subsòl de La Sagrera

Barcelona
SANTA COLOMA DE FARNERS

El BOE publica la proposta alternativa del ramal de la MAT fins a Riudarenes

SANTA COLOMA DE FARNERS
SOCIETAT

Glaceres que es desfan als soterranis de la Catedral per Temps de Flors

girona
QUART

La Festa del Fang s’avança al maig i amplia les activitats a tot el mes

QUART
societat

El Zoo provarà un sistema de filtres naturals per reutilitzar aigua

Barcelona
Urbanisme

Les obres de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp
comerç

Barcelona és la capital amb més densitat comercial d’Europa

Barcelona
Estat Francès

Cauen les pales del Moulin Rouge

Barcelona
LA CELLERA DE TER

Els viveristes demanen que l’ACA els “obri l’aixeta” per no haver de tancar

LA CELLERA DE TER