Societat

societat

L’alta cuina catalana s’aplega a la Vall de Núria

Grans professionals dels fogons com Carme Ruscalleda, Carles Gaig, Benvingut Aligué, Jeroni Castell, Pere Planagumà o Núria Bonet han participat a la Vall de Núria en la quarta edició de GastroPirineus, en què han fet costat a reconeguts cuiners del territori. Aquestes són unes jornades que tenen per objectiu donar a conèixer i destacar el valor de la cuina tradicional i autòctona dels Pirineus, i reivindicar-la com a patrimoni que dona identitat al territori. L’edició d’aquest any, la GastroPirineus 2019, va començar amb un sopar diumenge, en què els cuiners locals van oferir a les “estrelles” de la cuina un àpat elaborat pels restaurants membres dels tres col·lectius de cuina del territori: Els Fogons de la Vall de Ribes, Les Cuines de la Vall de Camprodon i l’Associació d’Hostaleria del Ripollès. Al sopar hi van assistir el president de la Generalitat, Quim Torra, entre altres autoritats del país.

Ricard Font, president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), que gestiona les estacions d’esquí de La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria, Espot i Port Ainé, va assegurar: “Volem que la gastronomia excel·leixi a les nostres estacions, i Vall de Núria és un bon aparador des del qual podem potenciar i promocionar els productes i la gastronomia del Ripollès.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona