Societat

Flors, teatre i gastronomia, protagonistes de la Fira de la Rosa

El centre de Roses s’engalana d’aquesta flor en una diada marcada pel bon temps i l’èxit de públic

Les composicions florals amb les roses com a protagonistes van atreure ahir molts de visitants a Roses, en el marc de la fira que es dedica a aquesta flor. Espectacles de carrer, exposicions, gastronomia, concurs fotogràfic, jocs i tallers infantils van ser les activitats que durant una colla de dies s’han tirat endavant al voltant de la celebració de la Fira de la Rosa, que ahir van tenir els actes centrals i que avui continuen a peu de carrer.

Ahir, passejant pel carrer, al safareig municipal, a la rambla Riera Ginjolers, s’hi va poder veure les decoracions que es van treballar els alumnes de CF Activitats Comercials, del Centre Escolar Empordà. O a la plaça del Teatre, on l’Associació Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat va fer una exposició de roses i una composició floral. Tot plegat també amenitzat amb un mercat d’artesania. A mig matí, també a la rambla Riera Ginjolers, s’hi va fer la XIV Trobada de Puntaires, que va precedir amb arts escèniques al carrer, amb l’obra Teatro sobre ruedas, a càrrec de Tras el Telón; i ja a la tarda amb l’espectacle familiar itinerant: Heliko, a càrrec d’El Sidral; i Back 2 classics, de Planeta trampolí. El Teatre Municipal va aplegar un dels actes principals d’enguany de la Fira de la Rosa, amb el lliurament dels premis dels Jocs Florals de Roses 2019.

Fins al 9 de juny

Entre l’oferta àmplia a l’entorn de la celebració de la fira també s’ha pogut gaudir d’una nova proposta gastronòmica: la degustació de còctels florals inspirats en el món de la rosa a càrrec d’una quinzena d’establiments adherits. Hi ha temps fins al 9 de juny per provar-los. Aquest dia també finalitza la campanya 1.000 Roses a Roses, en la qual el consistori convida un miler de dones que es diuen Rosa (o els derivats: Rosita, Roser, Rosor...) a degustar un Menú de la Rosa en algun restaurant de la vintena de locals de restauració que participen en la iniciativa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Neixen polls de falcó pelegrí al Port de Tarragona, el segon cop en deu anys

TARRAGONA
MEDI AMBIENT

Primera instal·lació fotovoltaica amb doble orientació est-oest a la UdL

LLEIDA
SOCIETAT

La Transéquia genera un impacte econòmic al Bages de 300.000 euros

MANRESA

Mor el conductor d’un cotxe en un xoc frontal amb un autocar

SALDES
MEDI AMBIENT

Tarragona, distingida com a municipi compromès amb la biodiversitat marina

TARRAGONA

Foc forestal a Batea que s’estén cap a l’Aragó

BATEA

Manresa reprèn les obres de rehabilitació de la Torre Lluvià

MANRESA
educació

El Narcís Monturiol, pioner en la formació de tècnics en renovables

figueres
SOCIETAT

Badalona crema el dimoni que apuja els preus davant més de 115.000 espectadors

BADALONA