Societat

Èxit de la tercera edició de l’EmpuriaTapes

Els 57 restaurants que han participat a l’EmpuriaTapes 2019 han servit 15.000 tapes, cosa que representa un gran salt quantitatiu en relació amb les anteriors edicions: el 2017 hi van participar 39 restaurants i es van servir 3.800 tapes; el 2018 hi van prendre part 44 restauradors i es van servir 7.990 tapes. Com a novetat d’aquest any, es va convocar un concurs per determinar la millor tapa, els participants entraven en el sorteig de diversos premis. El restaurant guanyador, triat pels participants a la ruta de Tapes, ha estat 9Color (brotxeta de vedella amb salsa sobre niu de verdures); el segueixen el restaurant Ocean’s de l’hotel Portofino, i en tercera posició van empatar el Pago-Pago i el restaurant La Ola. L’EmpuriaTapes va sorgir com a projecte de dinamització de la gastronomia del municipi amb el 50è aniversari d’Empuriabrava.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Tarda de sol i calor

Barcelona

Batlle planteja el “retorn assistit” al seu país dels MENA que viuen al carrer

El govern de Palamós es prepara per al repte del trasllat de l’hospital

palamós
opinió

Fèlix Millet, 10 anys culpable

Trailwalker: el valor de l’esforç en equip per a un fi solidari

barcelona

Una dècada de l’espoli (i la nova vida) del Palau

BARCELONA
VICENT MARQUÉS
AUTOR DE LA HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA

“La climatologia i la proximitat defineixen la cuina d’un país”

palafrugell

Torra garanteix inversions per al cos de Bombers

Barcelona

Santes de gamma extra