Societat

Èxit de la tercera edició de l’EmpuriaTapes

Els 57 restaurants que han participat a l’EmpuriaTapes 2019 han servit 15.000 tapes, cosa que representa un gran salt quantitatiu en relació amb les anteriors edicions: el 2017 hi van participar 39 restaurants i es van servir 3.800 tapes; el 2018 hi van prendre part 44 restauradors i es van servir 7.990 tapes. Com a novetat d’aquest any, es va convocar un concurs per determinar la millor tapa, els participants entraven en el sorteig de diversos premis. El restaurant guanyador, triat pels participants a la ruta de Tapes, ha estat 9Color (brotxeta de vedella amb salsa sobre niu de verdures); el segueixen el restaurant Ocean’s de l’hotel Portofino, i en tercera posició van empatar el Pago-Pago i el restaurant La Ola. L’EmpuriaTapes va sorgir com a projecte de dinamització de la gastronomia del municipi amb el 50è aniversari d’Empuriabrava.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona