Societat

societat

Un programa per la vacunació tracta més de 5 milions d’infants

L’Aliança per a la Vacunació Infantil de La Caixa ha vacunat ja més de 5 milions de nens en zones especialment vulnerables d’Àfrica i l’Amèrica Llatina. El programa, desenvolupat en associació amb Gavi, The Vaccine Alliance, amb el suport de la Fundació Bill i Melinda Gates i amb la col·laboració de l’Institut de Salut Global de Barcelona, va néixer l’any 2008 i ha recaptat més de 31 milions d’euros a través de la fórmula 1=4. Aquesta fórmula significa que, per cada euro aportat per un donant, La Caixa n’hi afegeix un altre, i la Fundació Bill i Melinda Gates, dos més.

Ahir, la Fundació La Caixa i Gavi, The Vaccine Alliance van tornar a segellar la renovació de l’acord per donar continuïtat a l’aliança, que centrarà els seus esforços en la immunització contra la pneumònia a Moçambic. Durant aquests onze anys, infants de Bolívia, Camerun, Etiòpia, Hondures, Mauritània, Nicaragua, la República Centreafricana, el Sudan, Tanzània i Moçambic han rebut la vacuna pentavalent i la vacuna pneumocòccica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia