Societat

Festa d’agost amb punt lila activat a Banyoles

L’Ajuntament reforça també la il·luminació al parc de la Draga

L’Ajuntament de Banyoles ha instal·lat un punt lila amb motiu de la celebració de les festes d’agost amb l’objectiu de promoure unes festes responsables i prevenir actituds sexistes o el consum d’alcohol entre els joves. El punt lila, instal·lat al costat del pavelló de la Draga, ofereix informació i assessorament i els joves també tindran l’oportunitat de conèixer-hi alguns dels grups que actuaran al carnestoltes d’estiu. Paral·lelament al punt lila, l’Ajuntament reforçarà també la il·luminació en certes zones del parc de la Draga. “L’objectiu és arribar a tots els nivells, no només als joves, i per aquest motiu treballem de forma transversal amb la implicació de tots els agents que poden prendre part a les festes d’agost per garantir unes festes segures”, ha remarcat la regidora de Joventut, Gemma Feixas.

Com a prèvia a les festes, tècnics de Salut, Joventut i Festes, sanitaris de Creu Roja, agents de la Policia Local, responsables de seguretat i tècnics de so i d’escenari han participat aquests dies en una sessió de formació per saber com actuar en cas d’una agressió sexista. A més, a l’Espai Jove Cal Drac va tenir lloc una reunió de coordinació amb agents de la policia local i tècnics i regidors de Festes, Salut, Joventut i Via Pública.

La regidora de Joventut ha insistit que el punt lila ha de ser un espai de referència per als joves perquè puguin gaudir d’unes festes plenament saludables.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia