Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Dijous assolellat

Només s’esperen alguns núvols a primera hora a la meitat sud i d’evolució diürna a zones de muntanya

La temperatura serà més alta

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

La jornada de dijous estarà marcada pel domini del sol, més enllà d’alguns núvols a primera hora a la meitat sud. La temperatura serà més alta, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

El cel es preveu serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims de matinada. A banda, fins a mig matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos a la depressió Central i a altres punts de la meitat sud. Al Pirineu, Prepirineu i al prelitoral creixeran alguns núvols d’evolució diürna.

De matinada no es descarta algun ruixat feble i minso a punts de la Costa Daurada.

La temperatura mínima s’espera semblant o lleugerament més alta. Es mourà entre els 6 i 11 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al Prepirineu i prelitoral nord, entre 12 i 17 ºC a la resta del prelitoral i a la depressió Central, i entre 17 i 22 ºC al litoral. La màxima experimentarà un ascens lleuger. Oscilarà entre els 25 i 30 ºC al Pirineu i Prepirineu -localment més baixa al vessant nord del Pirineu- i entre 28 i 33 ºC a la resta del país.

Fins a migdia bufarà tramuntana moderada amb cops forts a l’Alt Empordà. A les Terres de l’Ebre Fins a mig matí bufarà mestral entre fluix i moderat amb algun cop fort fins a primera hora del matí. A l’interior, el vent serà fluix i variable amb predomini dels components sud i oest al centre de la jornada. Al litoral dominarà el terral fluix de matinada i al final del dia. A la resta del dia s’imposarà el vent de components sud i est fluix amb cops moderats.

Visibilitat entre bona i excel·lent en general. Fins a mig matí serà localment regular a la depressió Central i a altres punts de la meitat sud.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia