Societat

Segona Fira del Rellotge, aquest cop a Platja d’Aro

La Cambra de Sant Feliu de Guíxols promou, avui, la segona edició de la Fira del Rellotge. Aquest cop, després de la primera experiència de l’any passat a la rambla del Portalet de Sant Feliu de Guíxols, la mostra es trasllada a Platja d’Aro, a la plaça Europa, i es durà a terme entre les 10 h i les 20 h. La iniciativa coincidirà amb la botiga al carrer, que a finals d’estiu celebren els nombrosos botiguers i comerciants del nucli.

En aquesta ocasió, la fira ha atret nou expositors, provinents d’arreu de Catalunya, que exposaran peces d’època de diversos tipus –de peu, de sobretaula, paret, butxaca o polsera.–. El públic i col·leccionistes tindran l’oportunitat de veure-les de prop, demanar informació als propietaris i adquirir-les, si els encaixen.

El president de la Cambra, Eduard Bosch, explica que l’esdeveniment es fa amb la col·laboració del mestre joier Enric Pla, responsable de l’Espai dels Rellotges, que exhibeix centenars de peces històriques a la planta baixa de la Casa Patxot. Per Bosch, “la fira té un atractiu per a turistes i visitants i, a més, arrela en la tradició rellotgera de la demarcació de la Cambra, com un petit homenatge als antics productors d’aparells que hi va haver a la zona, a Llagostera, i de caixes de rellotges, a Cassà”.Pel que fa a l’emplaçament de les futures edicions, la Cambra i l’ATG preveuen que sigui itinerant, per beneficiar els set municipis que integren la demarcació de la Cambra de Sant Feliu, i repartir l’impacte econòmic de les pernoctacions i àpats dels participants, col·leccionistes i la resta de públic que atrau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia