La Mostra Gastronòmica de la Garrotxa, a punt
Se celebra el 23 d’octubre vinent i aplegarà quinze establiments
Un total de quinze restaurants de l’Associació d’Hostalatge, del Col·lectiu Cuina Volcànica, i Les Cols d’Olot, que té dues estrelles Michelin, obriran el dia 23 d’aquest mes d’octubre la trenta-cinquena edició de la Mostra Gastronòmica de la Garrotxa, que se celebrarà a la Torre dels Til·lers de les Planes d’Hostoles. Cadascun dels restaurants elaborarà un dels plats del sopar, tots amb productes del territori. A la carta hi haurà un aperitiu variat, un plat principal, les postres i els acompanyaments. Els vins seran del Celler Empordàlia, i el cava, de Freixenet. El sopar acabarà amb un gintònic de Gin Volcànic i Jodphur. En el decurs del sopar s’homenatjarà la família Comajoan i Ferrés pels seus 29 anys al capdavant de l’hostal del Fang de les Planes. A més, es farà el lliurament dels distintius volcanet d’or i volcanet d’argent. Els restaurants participants oferiran el seu plat als respectius establiments durant un mes.