Societat

Nova ruta dels Reis d’Orient a Figueres

L’arribada es preveu ara a la Rambla i el recorregut ja no s’acabarà a l’ajuntament

L’acte d’encesa de llums es farà aquest divendres amb un ‘videomapping’ a la Casa Empordà

La cavalcada dels Reis d’Orient a Figueres es modificarà aquest any, mantenint l’inici al carrer Borrassà i desplaçant l’arribada al centre de la ciutat, des de la plaça de l’Ajuntament fins a la part alta de la Rambla. Una altra de les novetats serà l’acte d’encesa de llums de Nadal, que s’ha programat per al divendres 29 de novembre a les 8 del vespre a la plaça de l’Escorxador.

L’acte consistirà en una projecció de llum i so sobre la façana de la Casa Empordà per crear un espectacle visual de videomapping on es podran veure elements vinculats al Nadal i a la ciutat de Figueres, com ara una Nadalina en tres dimensions, a càrrec de l’empresa Depalol Multimedia, especialitzada en la realització de muntatges visuals sobre façanes, que recentment s’ha instal·lat a Figueres.

Pel que fa al mercat de Nadal, aquest any s’hi podran trobar fins a vint-i-vuit casetes repartides per la Rambla amb tota classe de productes nadalencs, arbres de Nadal, tions, caganers, pessebres, productes de decoració o torrons i dolços, entre d’altres. L’acte d’inauguració serà demà dissabte 30 de novembre, a les 6 de la tarda.

LA XIFRA

28
casetes
instal·lades a la Rambla formaran el Mercat de Nadal, que s’inaugurarà el dissabte dia 30.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia