Societat

Huawei inaugura la primera botiga amb regals i cues

Els mil primers visitants de l’espai a la plaça Catalunya van rebre un dispositiu gratis

La marca xinesa s’afegeix a les ofertes per la cancel·lació del Mobile amb descomptes fins a l’1 de març

Tot i que durant alguns dies va semblar que podia ser una víctima col·lateral més de la cancel·lació del Mobile World Congress (MWC), Huawei va inaugurar ahir, com estava previst, la primera botiga pròpia a Catalunya. Ubicada paret per paret amb la de la competidora Apple a plaça de Catalunya, el nou espai referma l’aposta de la companyia xinesa per Barcelona i és la segona botiga més gran que té a Europa.

Al marge de vendre, l’espai Huawei té com a objectiu posicionar la marca, d’aquí que a la planta a nivell de carrer hi hagi l’exposició del producte i a la inferior, un laboratori del servei tècnic amb un gran finestral per veure com treballen els especialistes i sales per fer activitats complementàries per als clients, com formacions sobre fotografia o utilització de certs productes, consultes personalitzades i conferències. “Les botigues flagship són els llocs on volem que el consumidor no només conegui la marca, el producte i la tecnologia, sinó també serveis i experiències per treure el màxim profit dels nostres productes”, explica la directora de retail consumer a Espanya, Marianna Cherubini.

La inauguració de la botiga va generar força expectació, ja que Huawei havia anunciat que regalaria un miler de dispositius als primers visitants del nou espai. Això va provocar que, ja de matinada, es comencés a generar una cua a la porta de l’establiment que va durar hores. Els visitants van rebre gadgets diversos com mòbils, tauletes, wearables, auriculars sense fils i carregadors.

Amb motiu de l’apertura, tots els productes tenien un 15% de descompte, però durant la setmana vinent hi haurà promocions de fins al 20% en determinats aparells. “Ens sumem a la iniciativa d’ofertes per fer encara més interessant visitar Barcelona després de la cancel·lació del MWC”, va confirmar Cherubini, que al vespre va inaugurar oficialment l’espai amb el pilot Jorge Lorenzo.

LA XIFRA

750
metres quadrats
distribuïts en dues plantes té el nou establiment de la companyia, al número 9 de plaça Catalunya


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

castelló d’empúries

Un robot avaluarà i posarà al dia el nombre d’amarradors d’Empuriabrava

castelló d’empúries
la crònica

Un pilot d’avió a la vall de Llémena

Cases sense gas el 2040

barcelona

El Manhattan mataroní

mataró

Obre a Girona una nova Barnahus per a infants i adolescents que han patit violència sexual

Societat

Els sindicats tornaran a plantar el govern aquest dimarts

Barcelona
societat

König i La Puntual, entre els establiments guardonats en la Nit del Comerç

girona
FIGUERES

Una lletrada denuncia que el bloqueig a la presó li impedeix veure un representat

FIGUERES
SALUT

Reforma del sistema sanitari a partir d’eixos d’hospitals

Barcelona