Societat

Els danys pel ‘Glòria’ pugen a 3,6 milions d’euros a Girona

La ciutat de Girona encara pateix els efectes del Glòria un mes després del temporal. L’Ajuntament va fer un primer balanç provisional i va xifrar en 3,3 milions d’euros els danys patits en béns i equipaments municipals. Ara, a mesura que s’ha pogut arribar més al detall, la factura final s’ha elevat a 3,6 milions d’euros, segons informa l’ACN.

Al pavelló de Fontajau hi va haver estralls per valor d’1 milió d’euros. El bàsquet ja ha tornat a la pista central després que s’hi substituís el parquet, si bé queden per restablir la sala d’activitats dirigides i la pista auxiliar. La intenció és que tornin a estar operatives el 2 i el 9 de març, respectivament.

Al camp de futbol del Pontenc –on els danys es van calcular en 209.000 euros–, avui els jugadors ja podran tornar a entrenar-hi. I, també entre les afectacions destacades, hi ha les de l’aparcament del Pallol (260.000 euros), les escoles (126.000), la capella de Sant Nicolau (100.000), l’Auditori (19.000), la masia de Can Po i els vivers municipals (10.000) i La Mercè (7.500). L’altre gran gruix (1.631.000 euros) inclou la xarxa d’aigües, la depuradora, camins i lleres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia