Societat

Ferran Adrià: “Tenim molt idealitzada la innovació, però un restaurant no és Apple”

El xef explica com manté viu el llegat del Bulli en una conferència en el marc del Tech Spirit Barcelona

El responsable del Bulli Foundation, Ferran Adrià, ha estat un dels protagonistes de la primera jornada del Tech Spirit Barcelona, amb una conferència sobre gestió i innovació, en què ha alertat sobre el perill de “frivolitzar” amb la “dificultat de la innovació”.

“Tenim molt idealitzada la innovació, [molt Steve Jobs], però un restaurant no és Apple”, ha dit el xef, que assegura que el 99% de les empreses petites “no han d’innovar”, sinó “arriscar i estar obertes al canvi que fan altres”.

Ha recordat que al Bulli “arriscaven sent ambiciosos però no cabrons”, i que el llegat del restaurant es manté viu amb dos projectes de la fundació: un laboratori sobre innovació i un museu dedicat a la història del restaurant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Ábalos nega debat intern en el retard de publicació de les noves mesures i ho atribueix a qüestions “tècniques”

madrid

Sanitat prohibeix les vetlles als morts i limita a tres familiars la participació als enterraments pel coronavirus

madrid

Oriol Mitjà: “En termes de noves infeccions comença a revertir la corba epidèmica”

barcelona

Dos drons comencen a sobrevolar les zones verdes de Sabadell per garantir el confinament

sabadell

Trilla demana més proves per confirmar si realment els contagis es frenen

barcelona

El govern espanyol estableix una moratòria d’un dia per al confinament total perquè la paralització “no sigui abrupta”

barcelona

El pla de xoc econòmic i social, nou cavall de batalla de Torra

Barcelona

OCEANIA. LES MESURES A CADA PAÍS

ÀFRICA. LES MESURES A CADA PAÍS